Acte en homenatge a Jaume Bofill i Bofill

El passat 10 de maig es va celebrar a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona l’acte en homenatge al Sr. Bofill, un dels fundadors de la nostra escola. Davant una sala plena de gom a gom, els diferents oradors van glossar la figura d’en Jaume Bofill des del vessant filosòfic, pedagògic i literari. Malgrat tractar la figura des de diferents aspectes, tots van coincidir en l’extraordinària qualitat humana del personatge.

L’acte va servir també per retrobar-nos amb antics companys de l’Escola, amb pares i alumnes que ja fa temps que han deixat l’escola i, com no podia ser d’altra manera,  amb els familiars del Sr. Bofill.

Pels qui formem part de la comunitat educativa de l’Escola Santa Anna, és un orgull sentir-nos hereus del mestratge d’en Jaume Bofill i la Roser Soliguer, la seva muller. Ells van iniciar aquest projecte en uns moments difícils. Ara nosaltres tenim la responsabilitat de continuar-lo, sempre al servei dels nens i nenes d’aquest país, oferint un ensenyament digne i de qualitat on es primi per damunt de tot els valors humans i el sentit comú, tal i com ells ens han ensenyat.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.