Jubilacions

Aquest curs, després de més de 25 anys de treballar amb nosaltres, la Maria Teresa Duran i el Josep Hortoneda han acabat la seva tasca docent a l’Escola Santa Anna. Tots dos des d’àmbits diferents –la Maria Teresa a educació infantil i el Josep a secundària- han ajudat amb discreció en l’educació dels nostres infants i joves i han contribuït amb el seu treball i esforç a tirar endavant l’Escola.

La imatge de la Maria Teresa envoltada de nens petits i les decoracions nadalenques supervisades pel Josep ja són part de la història de l’Escola Santa Anna.

Així mateix volem tenir un record especial per a la Carme Sans, una de les cuineres, que també s’ha jubilat aquest any. Ha passat menys anys amb nosaltres però també ha deixat la seva empremta en un àmbit tan complex com és el de la cuina. La jubilació de la Carme ens permet recordar que la tasca educativa de l’Escola no es limita només a la docència, i que hi ha altres persones, a part dels mestres i professors, que ajuden a fer créixer el nostre alumnat.

A tots tres moltes gràcies i molta sort!

Anuncis

Els comentaris estan tancats.