En record de la Glòria Sarró

El passat 9 de novembre moria a Barcelona la Glòria Sarró, professora de l’Escola durant vint-i-vuit anys.

Des de l’any 71 fins al 99 –any de la seva jubilació-, els nostres nois i noies van tenir el privilegi de gaudir d’unes classes de francès i de geografia i història de les que deixen empremta. Perquè la Glòria no era una mestra que podia deixar indiferent: les classes de la Glòria marcaven, ja que anaven més enllà del contingut estrictament curricular. Des del francès,  la geografia i la història, podies viatjar pel món del teatre, la literatura, l’art i la música. Eren unes classes vives, que és com han de ser les classes.

Melòmana empedreïda –tota la vida havia estat envoltada d’un ambient musical exquisit-, va portar durant molt temps el pes de l’obra de teatre que fan els alumnes l’últim curs que estan amb nosaltres. Encara avui l’obra que fan els alumnes de 4t d’ESO respira l’aire que la Glòria va saber donar a aquest esdeveniment tan important per a  l’Escola.

Dona d’empenta, vital, polemista, oberta de mires, hedonista, viatjada,… tots els qui vam tenir la sort de poder treballar amb ella o ser alumnes seus la trobarem a faltar.

Glòria

Anuncis

Els comentaris estan tancats.