Imatge

Concert al vestíbul de l’escola

L’any passat, amb motiu del segon concert al vestíbul de l’escola, dèiem que ens agradaria que aquesta fos una iniciativa que tingués continuïtat. Doncs bé, aquest any ho hem tornat a fer i hem pogut gaudir d’una actuació memorable que ajuda a arrodonir aquest curs tan ple de música.

La mezzosoprano Clàudia Schneider –mare de l’escola i cantant que ha actuat a escenaris de prestigi com ara el Liceu- ens va oferir un repertori basat en les “Cinco canciones negras” de Xavier Montsalvatge i en peces de Kurt Weil. Per acabar ens va obsequiar amb tres bisos, algun dels quals a petició del públic. La va acompanyar el pianista Alfredo Armero.

Va ser una vetllada entranyable amb un vestíbul ple de públic; un recital íntim envoltats d’amics i d’entusiasme. Des d’aquí volem donar les gràcies als pares i mares del Consell Escolar que l’han fet possible, per descomptat als músics i al Frederic Camallonga que ens ha regalat aquestes fotografies en blanc i negre que volen testimoniar l’ambient intimista del concert.

Jordi Cortès

Anuncis

Els comentaris estan tancats.