El Banc del Temps

banc temps

Aquest curs 2014-15, hem posat en marxa un nou programa educatiu: el Banc del Temps Escolar, dinamitzat per la Mª Teresa Abad. Es porta a terme amb alumnes de 1r. d’ESO, dins l’horari de descans del migdia.

És un programa educatiu basat en l’aprenentatge cooperatiu; els alumnes que hi participen intercanvien coneixements i habilitats tant d’àmbit escolar com d’altres àmbits, en funció dels seus interessos, les seves motivacions i els coneixements previs que cada alumne posseeix. Alguns dels tallers que els alumnes han ofertat i que s’han treballant són, entre d’altres: bàsquet, francès, dibuix de maniquís, aprendre a organitzar-se, ganxet, jocs de cartes, judo, tutorial de mòbil, guitarra, alemany, trenes, veure la part positiva de les coses, escacs, papiroflexia, garage band, fotografia, collarets de filferro, ping pong, embarbussaments…

El Banc del Temps educa en els valors de la reciprocitat,, el respecte a l’altre, la iniciativa personal i el compromís i contribueix a millorar la convivència a l’escola, enfortir les habilitats comunicatives dels alumnes, facilitar els vincles entre ells i crear oportunitats d’aprenentatge a travès de l’ajuda mútua.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.